Reeuwijk, 4 mei 2012 – Op 3 mei 2012 hebben de heren V. van Luit (directeur van WBV Reeuwijk) en J.H. Zwart (algemeen directeur Timpaan) de overeenkomsten getekend voor de ontwikkeling van 23 huurappartementen en 8 starterswoningen in het project Westveen te Reeuwijk-Brug.

Projectontwikkelaar Timpaan herontwikkelt in samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk 2 vrijgekomen scholenlocaties naar 64 woningen in verschillende prijsklassen voor uiteenlopende doelgroepen zoals starters, doorstarters, gezinnen en senioren. Binnen het plan zijn een tweetal blokken met 23 appartementen en 8 starterswoningen. WBV Reeuwijk zal de 23 appartementen verhuren en de 8 starterswoningen verkopen met korting middels de KoopGoedkoop regeling.

Op 9 juni aanstaande start de verkoop van de overige 34 koopwoningen van Timpaan en de 8 starterswoningen van WBV Reeuwijk. Op dit moment worden ook de voorbereidingen getroffen voor de realisatie van de 23 huurappartementen. Naar verwachting wordt de eerste paal van dit appartementengebouw rond de zomervakantie geslagen. Bouwcombinatie VOF Westveen, bestaande uit de lokale bouwbedrijven Goudriaan-Jongerius BV uit Waarder en Vergeer Bouw BV uit Reeuwijk-Brug, zullen de uitvoering ter hand nemen. SVP uit Amersfoort is verantwoordelijk voor de stedenbouw en architectuur.