Rijsenhout, 11 juli 2012 – Op dinsdag 10 juli is de bouw van de startersappartementen in project Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer officieel gestart. Het project is ontwikkeld door Timpaan uit Rijsenhout en wordt gerealiseerd door Slokker Bouwgroep BV vestiging Huizen. Wethouder Ad Verburg heeft de officiële handeling verricht door het slaan van een symbolische eerste paal van het gebouw.

Na de officiële handeling werden er toespraken gehouden door de wethouder, de algemeen directeur van Timpaan, de heer Jaap Zwart en de directeur van Slokker Bouwgroep, de heer Gerrit Waardenburg. Wethouder Ad Verburg: ”Wij zijn verheugd dat nu gestart gaat worden met de bouw van deze appartementen. Mede dankzij de startersleningen, die door de gemeente beschikbaar zijn gesteld, is de verkoop erg voorspoedig verlopen.”

De toekomstige bewoners van dit appartementengebouw en andere betrokkenen van dit gebouw waren uitgenodigd om deze bijzondere handeling bij te wonen.

Het appartementengebouw bestaat uit 31 appartementen. Bijna alle woningen zijn inmiddels verkocht. De laatste woning staat onder optie.

Na dit gebouw zullen er nog twee gebouwen van dit type worden gerealiseerd, zodra de bouwvergunning hiervan is afgegeven.