Rijsenhout, 4 januari 2012 – Op dinsdag 10 januari 2012 start ontwikkelaar Timpaan met de bouwwerkzaamheden van het project Aan ’t Park te Vijfhuizen. Het nieuwbouwproject aan de Fuikweg, naast het toekomstige Jack Sharp Park, omvat 44 woningen, 10 twee-onder-één-kapwoningen, 8 eengezinswoningen, 6 gemakswoningen voor senioren en 20 Timpaan Verandawoningen® voor starters. De aannemer is Vink en Veenman uit Nieuwkoop.

Vorig jaar is Timpaan gestart met de verkoop. Deze is zeer voorspoedig verlopen. Op dit moment is 95% verkocht. Voor de 20 Timpaan Verandawoningen® heeft de gemeente Haarlemmermeer startersleningen beschikbaar gesteld.

De officiële handeling, het slaan van de eerste paal, zal worden verricht door mevrouw Elly van Sluis, oud-directeur van SVn, het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. Ook zal wethouder Jeroen Nobel van de gemeente Haarlemmermeer aanwezig zijn.

Voor deze officiële handeling zijn de kopers, pers en overige betrokkenen van het project uitgenodigd op de bouwplaats en aansluitend voor een receptie in restaurant neXt, aan de Vijfhuizerdijk 3 te Vijfhuizen.