Rijsenhout, 18 september 2012

Op vrijdag 21 september a.s. start de bouw van het project Het Groene Kruid in Heerhugowaard. Wethouder De Boer van de gemeente Heerhugowaard zal de feestelijke eerste paal gaan slaan. Het betreft een project van 24 Timpaan Verandawoningen® die medio mei dit jaar in de verkoop zijn gaan. Binnen vier maanden zijn alle woningen verkocht. Ontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout is zeer content met dit resultaat.

Directeur Jaap Zwart: “We zijn erg blij dat het project zo snel is verkocht en dat de bouw nu gaat starten”. Het plan bestaat uit twee blokken van zes Timpaan Verandawoningen® in een rij en een blok van twaalf Timpaan Verandawoningen® rug-aan-rug geschakeld. De woningen worden zeer energiezuinig, hebben een hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat.

Vlieg Makelaars uit Heerhugowaard heeft de woningen verkocht. Komende vrijdag zal aannemer Henselmans uit Noord-Scharwoude starten met de bouw van het project. Wethouder De Boer van de gemeente Heerhugowaard zal de feestelijke paal van het project slaan in het bijzijn van de kopers en betrokkenen van het project. Na deze start bouw is er een receptie in restaurant Oost 4 van Sportlagune in Heerhugowaard.

‘Like’ de pagina van Het Groene Kruid op Facebook om op de hoogte te worden gehouden van de vorderingen van de bouw! https://www.facebook.com/HetGroeneKruid