Op vrijdag 16 mei is onder grote belangstelling, de bouw van ‘Wilgenhof’ in Woubrugge officieel gestart door het slaan van de eerste paal. Het project is ontwikkeld door Timpaan uit Rijsenhout in samenwerking met  Bolton Ontwikkeling uit Zegveld en wordt gerealiseerd door Bolton Bouw. Wethouder Henk Hoek heeft de officiële handeling verricht door het slaan van de eerste paal van het eerste bouwblok.

Voor de officiële handeling werden er toespraken gehouden door de wethouder, de algemeen directeur van Timpaan, de heer Jaap Zwart en Peter Bol, directeur Bolton Bouw. Wethouder Henk Hoek was zeer verheugd zijn eerste, eerste paal te slaan. Na de toast is het gehele gezelschap naar de bouwlocatie gelopen om daar de handeling van de wethouder bij te wonen.

De toekomstige bewoners van de Timpaan Verandawoningen en andere betrokkenen van deze wijk waren uitgenodigd om deze bijzondere handeling bij te wonen.

Wilgenhof biedt Timpaan Verandawoningen aan voor verschillende doelgroepen. Zo worden er vier typen aangeboden: 16 starterswoningen (prijzen vanaf € 159.500,– vrij op naam ), 12 eengezinswoningen (prijzen vanaf € 189.500,– vrij op naam), 5 geschakelde villa’s (prijzen vanaf € 335.000,– vrij op naam) en 12 levensloopbestendige woningen (prijzen vanaf € 235.000,– vrij op naam).

Er is in het project Wilgenhof nog een enkele woning beschikbaar. Bij Drieman Garantiemakelaars  in Alphen aan den Rijn (0172 – 46 08 08) kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over de beschikbare woningen.