Op zaterdag 9 juni is de verkoop van het project Westveen te Reeuwijk-Brug van start gegaan. Om 11.00 uur werd de manifestatie geopend door wethouder Vroomen van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur hebben circa 350 belangstellenden de verkoopmanifestatie in zalencentrum De Brug in Reeuwijk-Brug bezocht.

De verkoopmanifestatie begon met een drietal korte toespraken van de heer Zwart, algemeen directeur van Timpaan, wethouder Vroomen namens de gemeente en mevrouw Huisman, coördinator woondiensten van WBV Reeuwijk. Na de toespraken was de eer aan wethouder Vroomen om het startsein te geven voor de verkoop door de onthulling van een grote maquette van het project. De maquette is gedurende enkele weken te bekijken in de expositieruimte van de openbare bibliotheek naast de bouwlocatie in Reeuwijk-Brug.

Westveen bestaat uit 64 woningen in verschillende prijsklassen voor uiteenlopende doelgroepen zoals starters, doorstarters, gezinnen en senioren. Binnen het plan zijn een tweetal blokken met 23 appartementen en 8 starterswoningen. WBV Reeuwijk zal de 23 appartementen verhuren en de 8 starterswoningen verkopen met korting middels de KoopGoedkoop regeling.

Belangstellenden kunnen een uitgebreid verkoopboek van het project ophalen bij Lafeber Makelaardij te Gouda of bij Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn. Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 25 juni 09.00 uur bij een van de makelaars inschrijven voor de woningen.