PERSBERICHT: Succesvolle start verkoop project Slingerak in De Meern

Op 5 juni jl.  heeft projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout de verkoop van het woningbouwproject Slingerak gestart. De verkoopmanifestatie bij Beumer Garantiemakelaars is druk bezocht en de geïnteresseerden zijn zeer enthousiast over de bijzondere villa’s en de zeer betaalbare Timpaan Verandawoningen voor starters. Bij de sluiting van de inschrijfperiode zijn 82 inschrijvingen binnen gekomen voor 40 woningen. Op 1 vrijstaande stadsvilla na staan alle woningen onder optie. De toewijzing van de 28 Timpaan Verandawoningen® is gedaan door Woningnet.

De locatie van het nieuwbouwproject bevindt zich direct op de overgang van de nieuwe bebouwing van Langerak en de historische lintbebouwing aan de Zandweg in De Meern. Juist deze locatie maakt dit project zo bijzonder, op de grens van oud en nieuw. Bovendien zijn het de laatste nieuwbouwwoningen van Langerak; de eerste wijk van Leidsche Rijn. De koopsommen van de 28 Timpaan Verandawoningen® variëren van € 164.500 tot  € 171.500,– vrij op naam. Onder voorwaarden is een starterslening voor deze woningen mogelijk van maximaal € 30.000,- . De prijs voor de 8 geschakelde stadsvilla’s is vanaf € 329.000,- vrij op naam,  voor de 3 vrijstaande stadsvilla’s vanaf € 629.000,- vrij op naam en de vrijstaande monumentale villa kost  € 659.000,-  vrij op naam.

De woningen in Slingerak zijn ontwikkeld volgens de principes van Duurzaam Bouwen. Uitgangspunt is een laagenergie vragende en gezonde woning o.a. door een bewuste keuze van materialen en een continue kwaliteitscheck tijdens de uitvoering. De verschillende woningen zijn door de twee architecten, Maarten Engel en Han Assink, zo ontworpen dat ze naadloos bij elkaar aansluiten én perfect passen in de bestaande omgeving. Vergeer Bouw uit Reeuwijk is de aannemer die de woningen zal bouwen.

Inschrijven op de woningen is nog steeds mogelijk. Belangstellenden kunnen een uitgebreide brochure van het project met prijslijst en inschrijfformulier ophalen bij Beumer garantiemakelaars te De Meern of Hendriks Makelaardij te Utrecht. Alle documenten zijn ook te raadplegen op de website www.slingerak.nl.