Ontwikkelaar Timpaan biedt vanaf heden de mogelijkheid om een appartement te kopen in project Loetheveld met de Duokoop-regeling. De Duokoop-regeling biedt u de mogelijkheid om een woning te kopen zonder de grond.  Voor het gebruik van de grond betaalt u een maandelijkse vergoeding. Deze vergoeding is fiscaal aftrekbaar.

Heeft u belangstelling om in dit fraaie project een woning te kopen, dan hoeft u dus minder geld te lenen. Er is nog een aantal appartementen beschikbaar met een Duokoop-prijs vanaf € 221.250,– vrij op naam.

Op zaterdag 6 april, de landelijke NVM Open Huizen Dag, zijn de gerealiseerde nog beschikbare appartementen in Loetheveld vrijblijvend te bezichtigen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in Dr. Kortmannstraat 43, van waaruit u ook de andere woningen kunt bekijken.

Kunt u niet wachten tot 6 april, dan kunt u ook nu al contact opnemen met één van de verkopend makelaars van het project, De Leeuw Makelaars of Rijnstaete Makelaardij, om alvast een afspraak te maken voor een bezichtiging. Hier kunt u tevens meer informatie krijgen over Duokoop.