Aalsmeer, 11 juli 2012 – Op dinsdag 17 juli start om 19.30 uur in Café ‘De Bolle Olifant’ aan Venneperweg 485 een informatie- en meedenkbijeenkomst over de nieuwbouw op het naastgelegen terrein. Voor de aanvankelijke ideeën, appartementen in combinatie met kantoren en horeca, blijkt als gevolg van de economische situatie op dit moment onvoldoende belangstelling. Om die reden roept de eigenaar van de grond, VOF Vennephout (samenwerkingsverband tussen Timpaan en Van Luling Vastgoed), iedereen op om mee te denken over deze ontwikkeling. Architectenbureau Van Manen zal eveneens aanwezig zijn om de geopperde plannen en gedachten te inventariseren.

Deze bijzondere aanpak maakt het voor potentiële kopers en gebruikers mogelijk om hun gedachten kenbaar te maken om daarmee straks een perfect passend pand te kunnen betrekken. Als vanzelfsprekend moeten de gedane suggesties en ideeën wel passen binnen de kaders die er voor deze ontwikkeling gelden. Na een korte algemene presentatie om 19.45 uur kan er in kleinere groepen verder gesproken worden over de plannen die er bestaan. Daarbij gaat het zowel om starters op de woningmarkt als om mensen die op zoek zijn naar een appartement in het hart van Nieuw-Vennep, op loopafstand van de vele daar aanwezige voorzieningen.

Waar mogelijk zullen de reacties deel uitmaken van het ontwerp die op een later tijdstip zullen worden gepresenteerd. Timpaan en Van Luling Vastgoed hopen tot een maatwerkinvulling te komen binnen dit prachtig nieuwbouwcomplex op een unieke locatie.

Toegang tot de bijeenkomst is gratis en voor wie vooraf meer informatie wenst staat het e-mailadres info@vanlulingvastgoed.nl open. Hier kunnen mensen, die op de genoemde avond verhinderd zijn, maar wel ideeën of belangstelling hebben, dit kenbaar maken. De bijeenkomst heeft een vrijblijvend en informatief karakter.