Rijsenhout, 1 september 2010 – Op zaterdag 10 september is het van 11.00 uur tot 13.00 uur mogelijk om de bouwlocatie van nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid in Aalsmeer te bezoeken. Projectontwikkelaar Timpaan organiseert deze dag om belangstellenden informatie te geven en kennis te laten maken met dit mooie plan.

Inmiddels is door aannemer Panagro gestart met de bouw van fase 1, maar er zijn nog enkele woningen en appartementen in deze fase te koop. Fase 1 bestaat uit 30 luxe appartementen (prijzen vanaf € 248.500,- VON), 24 eengezinswoningen (allen verkocht), 14 twee-onder-een-kapwoningen (prijzen vanaf € 412.000,- VON) en 5 vrijstaande villa’s (prijzen vanaf € 561.950,- VON). Kenmerkend voor de woningen en appartementen is de ligging aan het water op zeer korte afstand van het centrum van Aalsmeer.

Tijdens de inloopdag is de bouwlocatie open gesteld en kunt u een goede indruk krijgen van het project. In het “kantoor” van de aannemer kan de grote maquette van het totale plangebied worden bekeken. Uiteraard is er uitgebreide verkoopdocumentatie, in de vorm van een verkoopboek, beschikbaar.

Op deze dag zijn medewerkers van ontwikkelaar Timpaan, aannemer Panagro en EKZ | makelaars aanwezig om uw vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken.

Voor meer informatie: EKZ | Makelaars, Punterstraat 2 te Aalsmeer, telefoon 0297-344444 of www.dorpshaven-zuid.nl.