Rijsenhout, 22 november 2012.

Op donderdag 22 november heeft aannemer Slokker Bouwgroep uit Huizen het hoogste punt bereikt in nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer. De dakplaten zijn inmiddels geplaatst op gebouw F, op de hoek van de Burgemeester Kasteleinweg en de Oosteinderweg. Het markante gebouw heeft een hoogte van ongeveer 20 meter. In het voorjaar zullen de 30 woningen van het gebouw worden opgeleverd.

Om dit heugelijke feit te vieren, heeft ontwikkelaar Timpaan een snackwagen naar de bouwlocatie laten komen, om de bouwvakkers te trakteren op een lekkere snack en een attentie. Na al het harde werken werden de medewerkers letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet.

Van de grondgebonden woningen hebben de eerste opleveringen inmiddels plaatsgevonden. De nieuwe bewoners zijn erg enthousiast voer de hoge kwaliteit van de bouw.

In de wijk zijn nog enkele vrijstaande, geschakelde en twee-onder-een-kap villa’s en appartementen beschikbaar. Kenmerkend voor deze woningen en appartementen is de ligging aan het water op zeer korte afstand van het centrum van Aalsmeer.

Aan de Touwslagerlaan 44 is door Timpaan een modelwoning ingericht. Geïnteresseerden kunnen met de makelaar een afspraak maken om deze woning ook van binnen te bezichtigen.

Bij EKZ|Makelaars in Aalsmeer (0297-344 444) kunnen geïnteresseerden documentatie krijgen van de nog beschikbare woningen.