De belangstelling voor het unieke nieuwbouwproject Onder de Linden in Baarn is groot en de verkoop loopt voorspoedig. Het oorspronkelijke plan, om te starten met de bouw aan het begin van 2015, komt dichterbij. Makelaar Patricia van Berkum: “Er is veel belangstelling en we zijn er bijna. Daarom organiseren we in december een echte ‘verwenactie’, waardoor we nog dit jaar de eindstreep gaan halen en de knoop kunnen doorhakken om met de bouw te beginnen. Kopers krijgen van ons een verwenpakket ter waarde van €7.500,-. Ze kunnen kiezen uit een Tuinpakket, en Inrichtingspakket of een Keukenpakket. Combinaties zijn naar wens altijd mogelijk.”

Onder de Linden met hofwoningen en stadsvilla’s

Onder de Linden is een bijzondere locatie in het centrum van Baarn. Dankzij het nieuwbouwproject komt er een sfeervol en kleinschalig hof met 10 woningen. De combinatie van 7 hofwoningen (prijzen vanaf € 329.000 v.o.n.) en 3 stadsvilla’s (tot € 499.000 v.o.n.) maakt Onder de Linden aantrekkelijk voor een publiek van alle leeftijden. Patricia van Berkum: “Dat zien we ook duidelijk terug in de reacties. Het bijzondere van de hofwoningen is dat zij ‘levensloopbestendig’ zijn. Het ontwerp kan in de loop van de jaren worden aangepast, prettig als bijvoorbeeld de samenstelling van het gezin verandert.”

Cadeau met verwenpakket van € 7.500

Het ontwerp van Onder de Linden haakt ook in de op de hedendaagse trend naar een klassieke, meer authentieke architectuur in combinatie met het modernste wooncomfort. Het gaat om puur woongemak, met een hoogwaardige afwerking, zodat de bewoners nauwelijks omkijken hebben naar het onderhoud. Patricia van Berkum: “Wonen in Onder de Linden is echt een cadeautje voor jezelf. Daar doen wij in de feestelijke decembermaand nog een extra cadeau bij met een verwenpakket ter waarde van € 7.500,-. We bieden de keuze uit een Tuinpakket, een Inrichtingspakket of een Keukenpakket. Uiteraard zijn naar wens ook combinaties mogelijk. We stemmen alles graag af op de persoonlijke wensen van de toekomstige bewoners. Dat kan mooi met dit unieke project!” Kijk voor meer informatie op www.onderdelindenbaarn.nl of loop gewoon even binnen bij het kantoor van Van Berkum Makelaars op de Nieuw Baarnstraat te Baarn.