Wethouder Rik Rolleman heeft eerste sleutel uitgereikt in Dorpshaven-Zuid

Op woensdag 14 november heeft wethouder Rik Rolleman de eerste sleutel uitgereikt in nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer. Voor hem was het de eerste keer in zijn functie als wethouder dat hij een sleutel aan nieuwe bewoners mocht overhandigen. De sleutel is uitgereikt aan Jeroen Kea en Heidi van Daele. De komende weken zullen er meer woningen worden opgeleverd in de nieuwe wijk. 

Jeroen en Heidi zijn erg blij dat de woning gereed is en gaan nu aan de slag om de woning in te richten. Ze zijn erg tevreden met de woning en verwachten snel te kunnen verhuizen.

Wethouder Rik Rolleman: ‘De kwaliteit van de woningen maakt dat zelfs in deze moeilijke tijd er voldoende belangstelling is voor dit mooie project met veel woningen aan het water’.

Het project Dorpshaven-Zuid  is ontwikkeld door Timpaan uit Rijsenhout. Slokker Bouwgroep uit Huizen heeft de woningen gerealiseerd.

In de wijk zijn nog enkele vrijstaande, geschakelde en twee-onder-een-kap villa’s en appartementen beschikbaar. Kenmerkend voor deze woningen en appartementen is de ligging aan het water op zeer korte afstand van het centrum van Aalsmeer.

Aan de Touwslagerlaan 44 is door Timpaan een modelwoning ingericht. Geïnteresseerden kunnen met de makelaar een afspraak maken om deze woning ook van binnen te bezichtigen.

Bij EKZ|Makelaars in Aalsmeer (0297-344 444) kunnen geïnteresseerden documentatie krijgen van de nog beschikbare woningen en bovendien de fraaie maquette van het project bekijken.