Rijsenhout, 14 mei 2012 – In het project Dorpshaven-Zuid gelegen nabij het centrum van Aalsmeer, dat is ontwikkeld door Timpaan uit Rijsenhout, wordt momenteel intensief gebouwd aan de woningen en appartementen van dit project. Bij de eerste woningen is het hoogste punt inmiddels bereikt en ook de bouw van de appartementen vordert gestaag.

Aannemer Slokker Bouwgroep uit Huizen heeft in januari jl. de werkzaamheden hervat en heeft de vaart er goed in. Dagelijks zijn de vorderingen zichtbaar. Ook op Facebook plaatst ontwikkelaar Timpaan regelmatig beeldmateriaal zodat belangstellenden de bouw ook op afstand goed kunnen volgen. De eerste opleveringen staan overigens gepland in het laatste kwartaal van dit jaar.

In februari 2012 is EKZ| Makelaars in opdracht van Timpaan ook gestart met de verkoop van de startersappartementen in het gebouw D2. De verkoop van dit deelproject verloopt voorspoedig en inmiddels is opdracht gegeven aan de aannemer. Nog voor de zomer zal worden gestart met de bouw van dit fraaie complex.

Er zijn nog een aantal woningen en appartementen beschikbaar. Bij EKZ|Makelaars in Aalsmeer (0297-344 444) kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over de beschikbare woningen en bovendien de maquette van het project bekijken.