PERSBERICHT

Rijsenhout, 29 september 2015

Projectontwikkelaar Vof Rijshout heeft aangegeven te gaan starten met de bouw van het nieuwbouwproject Onder de Linden in Baarn. Momenteel wordt het huidige pand aan de Hoofdstraat in Baarn gesloopt tot aan fundering. Vanaf begin 2016 zal de aannemer Bot en Van der Ham uit Meerkerk gaan starten met de realisatie van het project.

Op zaterdag 10 oktober zijn de sloopwerkzaamheden gereed en organiseert Vof Rijshout samen met Van Berkum Makelaars een ‘open huis’ op de locatie.

Van 11.00 tot 13.00 uur zijn potentiële kopers van harte welkom op de bouwplaats en krijgen dan uitleg waar hun mogelijke toekomstige woning zal worden gerealiseerd. De aannemer zal de hoekpunten van de woningen met verfstrepen uit gaan zetten. Op dit moment zijn er 5  van de 10 woningen in dit unieke project verkocht. Ook staat er nog een aantal woningen onder optie.

Onder de Linden met hofwoningen en stadsvilla’s

Onder de Linden is een bijzondere locatie in het centrum van Baarn. Dankzij het nieuwbouwproject komt er een sfeervol en kleinschalig hof met 10 woningen. De combinatie van 7 hofwoningen (prijzen vanaf € 329.000 v.o.n.) en 3 stadsvilla’s (tot € 499.000 v.o.n.) maakt Onder de Linden aantrekkelijk voor een publiek van alle leeftijden. Verkoopmakelaar Patricia van Berkum: “Dat zien we ook duidelijk terug in de reacties. Het bijzondere van de hofwoningen is dat zij ‘levensloopbestendig’ zijn. Het ontwerp kan in de loop van de jaren worden aangepast, prettig als bijvoorbeeld de samenstelling van het gezin verandert.

De drie stadsvilla’s zijn ook zeer bijzonder, vanwege de ruimte die deze woningen bieden en de karakteristieke uitstraling.”