Rijsenhout, 11 maart 2016

Op donderdag 10 maart heeft de heer Jansma, wethouder van de gemeente Baarn, tijdens een feestelijke bijeenkomst op de bouwlocatie van nieuwbouwproject Onder de Linden in Baarn een officiële handeling verricht als start van de bouwwerkzaamheden. Het project is ontwikkeld door Vof Rijshout, een samenwerking van ontwikkelaar Timpaan en Van Luling Vastgoed, en bestaat uit twaalf woningen.

De laatste kolom van de kelder van het oude hotel aan de Hoofdstraat werd door de wethouder met een kraan gesloopt. De toekomstige bewoners en overige betrokkenen van het project waren hierbij aanwezig. Na afloop werd er geproost op het project in Dorshuys Demmers, waarbij toespraken werden gehouden door de wethouder Jansma en de directeur van Timpaan, mevrouw de Jong.

De sloop- en bouwrijp maakwerkzaamheden zullen nog ongeveer 1,5 week duren, waarna aannemer Bot & van de Ham uit Meerkerk zal starten met de realisatie van het project.

Op dit moment zijn negen van de twaalf woningen in dit unieke project verkocht.

Onder de Linden met hofwoningen en stadsvilla’s

Onder de Linden is een bijzondere locatie in het centrum van Baarn. Dankzij het nieuwbouwproject komt er een sfeervol en kleinschalig hof met 12 woningen. De combinatie van 4 stadsappartementen (prijzen vanaf € 199.000,– v.o.n.), 7 hofwoningen (prijzen vanaf € 329.000 v.o.n.) en 1 stadsvilla (prijs € 499.000 v.o.n.) maakt Onder de Linden aantrekkelijk voor een publiek van alle leeftijden. De makelaar van het project, Van Berkum Makelaars, heeft er alle vertrouwen in dat zodra de bouw vordert, ook de laatste drie woningen spoedig verkocht zullen zijn. Dit betreffen 2 stadsappartementen en de stadsvilla.