PERSBERICHT

Alkmaar, 17 januari 2013

Enthousiaste kopers nieuwbouwproject BergerVeste aan het woord

 

In project BergerVeste in Alkmaar is inmiddels al een groot aantal woningen verkocht. Een aantal van deze kopers vertellen in dit artikel waarom zij juist voor dit project hebben gekozen.

De heer en mevrouw Steller wonen momenteel in een eengezinswoning in Alkmaar. De heer Steller wilde al langere tijd naar een appartement maar mevrouw niet. De noodzaak was er ook eigenlijk niet echt.

“Dus we waren helemaal niet op zoek. Maar toen we dit zagen was het meteen: Wow! Geen minuut meer over nagedacht. We vinden het een geweldig appartement: de indeling, een lekker grote woonkamer, de buitenkant van het complex, een prachtig groot inpandig balkon wat je grotendeels dicht kunt zetten, de garage onder het complex. Wat ook prettig is: er zijn twee centrale hallen dus je hebt weinig last van langslopende buren. Dat is niet overal zo. We kunnen lopend naar het station, mijn man kan zelfs lopend naar het werk. En de buurt is erg leuk. We zijn er ontzettend blij mee!

Een risico in deze tijd? Misschien, maar we hopen nog lange tijd in ons appartement te wonen en je weet toch niet hoe de huizenmarkt er over tien jaar uitziet.”

Ook mevrouw Van der Veer is erg blij met de aankoop van haar nieuwe appartement; “De omstandigheden noodzaakten ons ertoe uit te kijken naar een appartement ondanks dat mijn man nog niet wilde. Voor het project BergerVeste stonden wij ingeschreven en verder keken wij bij andere projecten. Daar konden wij geen appartement vinden dat aan onze wensen voldeed.

Toen BergerVeste in de verkoop kwam, werd mijn man ook enthousiast. Dit was voor ons de beste optie.

De ligging is mooi, op een levendige locatie en tegen onze huidige buurt aan. Het balkon is riant. Vroeg in ’t voorjaar kun je al buiten zitten door het balkon dicht te zetten als het nog te fris is. Dan is het een soort serre. En er is lekker veel lichtinval. Bovendien zijn er twee centrale hallen met in beide een lift. Wat we ook een groot pluspunt vinden is dat de buitenruimte door een landschapsarchitect is ontworpen en naar dit ontwerp zal worden ingericht.

Onze kinderen hebben afgelopen jaar alle drie een woning gekocht en wij nu dus ook. Wel bijzonder.”

Wilt u net als bovenstaande kopers ook een woning in Bergerveste, dan kunt u contact opnemen met Leygraaf Makelaars of Magneet Makelaars. Voor meer informatie: www.bergerveste.nl