Ben jij op zoek naar een fijne nieuwe stek in Zwaag? Op 23 juni 2022 om 16:00 gaat de eerste fase in verkoop van Rozenbuurt. Je bent tussen 16.00 – 19.00 uur van harte welkom op de toekomstige bouwlocatie aan de Oostergouw 7 in Zwaag voor het Start Verkoop Evenement. Wandel door de toekomstige wijk en proef de sfeer. En heb je vragen? Het verkoopteam staat voor je klaar met alle informatie en een fraaie folder met daarin alle woningtypen.

Over Rozenbuurt

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren circa 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, halfvrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren. Elke woning is net weer even anders, maar wat ze gemeen hebben is hun moderne vormgeving, complete hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en energiezuinigheid. Licht, ruimte en luxe zijn de kernwoorden voor een woning die helemaal bij je past. Van lekker compact tot levensloopbestendig.

In Rozenbuurt is aan alles gedacht. Niet alleen de woningen zijn tot in detail uitgewerkt, ook je leefomgeving wordt integraal mee-ontworpen. En dat betekent veel groen en water. Maar ook fijne speelplekken voor de kinderen, veilige, autoluwe straatjes, aparte fietsroutes en een goede ontsluiting. Daarbij is er veel aandacht voor klimaatadaptie. Een veranderend klimaat vraagt om slimme manieren om hittestress te voorkomen en wateroverlast na stevige buien te beperken. Met als extra dat ook vogels en insecten alle ruimte krijgen om hun plek te vinden in de wijk. Zo wordt Rozenbuurt een groene, gezellige en gezonde wijk voor iedereen, waar samen wonen, leven én beleven centraal staan.

Meer informatie over het project? Bekijk nu de website: https://www.wonen-zwaag.nl/

Rozenbuurt is een project van Scholtens Projecten uit Wognum en ontwikkelaar Timpaan uit Hoofddorp.

Rozenbuurt straatbeeld
Rozenbuurt straatbeeld verlengde kerkelaan
Rozenbuurt straatbeeld dubbele laan
Rozenbuurt Zwaag vogelvlucht