Op donderdag 17 november zijn de bouwwerkzaamheden gestart van nieuwbouw- en renovatieproject De Posterij in Heemstede.  De Posterij is een uniek project gelegen in het monumentale voormalige postkantoor op de hoek van de Postlaan en de Raadhuisstraat in Heemstede. Het bestaande gebouw wordt compleet gerenoveerd en uitgebreid met een nieuw gedeelte. In dit gemeentelijk monument en in de uitbreiding worden totaal tien appartementen gerealiseerd door aannemer Bébouw Midreth uit Mijdrecht. Het project is ontwikkeld door Vof Rijshout, een samenwerking tussen Timpaan en Van Luling Vastgoed.

Op donderdag 17 november is de officiële handeling verricht door wethouder Nieuwland van de gemeente Heemstede. De heer Nieuwland heeft de eerste sloophandeling verricht onder toeziend oog van de toekomstige bewoners. Na de gedeeltelijke sloop zal Bébouw Midreth starten met de bouw- en renovatiewerkzaamheden van de appartementen.  De verwachting is dat de appartementen eind 2017 zullen worden opgeleverd.

Op dit moment is het appartement op de begane grond nog beschikbaar. Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met PUUR Makelaars.