De verkoop van nieuwbouwproject De Bloemaert start op 8 april. De Bloemaert wordt gerealiseerd op de plek van het voormalige assurantiekantoor Rooker aan de Bloemaertlaan in de wijk De Hoef in Alkmaar. VOF Horizon Ontwikkeling realiseert hier tien grondgebonden eengezinswoningen en zes appartementen.

De tien ruime eengezinswoningen (bouwnummers 1 t/m 5 en 8 t/m 12) hebben drie volwaardige woonlagen waardoor een riant aantal slaapkamers, vier tot zes, mogelijk is. Volop mogelijkheden om een mooie thuiswerkplek te creëren. De eengezinswoningen beschikken over een achtertuin met berging.

De zes appartementen (bouwnummers 6, 7 en 13 t/m 16) hebben aan de voorzijde een eigen buitenruimte in de vorm van een inpandig terras of balkon. De appartementen hebben zicht op de historisch herkenbare molen en de Houtvaart waar zomers recreatief waterverkeer te zien is.

Iedere woning beschikt over één of twee eigen parkeerplaatsen in het groene achtergebied.

VOF Horizon Ontwikkeling is een samenwerkingsverband van Timpaan uit Hoofddorp en Bot Bouw uit Heerhugowaard. In deze samenwerking zijn eerder in deze wijk de voormalige schoollocaties aan de Jan de Heemstraat en Bergerweg herontwikkeld en de plannen Hoevervaart, Hoef XL en Bergerveste gerealiseerd.

De verkopend makelaar van het project is:

Magneet Makelaars

072 509 6070

info@magneetmakelaars.nl