Duurzame villa’s in een eigen bos

Op donderdag 11 februari is de verkoop gestart van het nieuwbouwproject BOSS te Almere. In BOSS gaan we het helemaal anders doen. Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, gaan we namelijk een bos aanplanten én in het bos een duurzame villawijk bouwen. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan je voordeur. De kopers worden samen de eigenaren van een eigen bosrijk resort.

De ketenpartners van BOSS zijn projectontwikkelaar Timpaan, een bouwcombinatie van ThuisinBouwen en Vastbouw, civiel engineer en aannemer Copijn – AW Infra, OOK architecten en de duurzame energiesysteemleverancier econic.

OOK architecten heeft drie woningvarianten gemaakt: type Salix (van circa 126m2 gbo), type Tilia (van circa 158m2 gbo) en type Robinia (van circa 196m2 gbo). Op elk kavel is elk van de woningtypes te kiezen.

Elke woning kun je naar eigen smaak aanvullen, uitbreiden en samenstellen. Je kunt de plek op de kavel bepalen, de indeling aanpassen en kiezen uit verschillende gevelafwerkingen. Geen woning in BOSS wordt hetzelfde, de kopers creëren hun eigen unieke woning op het landgoed BOSS.