Organisatie

In opdracht van Timpaan is DuxNova in exclusiviteit op zoek naar een verkoopmanager wonen. Als gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwde woonconcepten, zowel voor starters, gezinnen, ouderen als zorgbehoevenden. In kernen, dorpen en stedelijke wijken in West- en Midden-Nederland, nieuwbouw én transformatie.

Timpaan is een stichting en daarmee gaat de winst die wij realiseren niet naar aandeelhouders. Het stichtingsbestuur bepaalt jaarlijks aan welke maatschappelijk relevante vastgoedprojecten dit wordt besteed. Ook gebruikt Timpaan de winst om innovaties te stimuleren, zoals betaalbare woonconcepten of duurzame gebiedsontwikkeling.

Met een een team van circa 20 bevlogen professionals werken Timpaan vanuit een moderne en open kantoorverdieping in Hoofddorp . Wij begrijpen dat gebiedsontwikkeling mensenwerk is. Een open, persoonlijke benadering en een brede blik zijn daarbij essentieel. Timpaan noemt dit: ontwikkelen met aandacht. Oprechte aandacht voor de samenleving, de eindgebruiker, klanten, samenwerkingspartners en de omgeving waarin wij werken. Daar doen we het voor.

Ter versterking van het team zoeken we een ervaren Verkoopmanager met veel kennis en een moderne visie op verkoop, klantencontacten en marktbenadering, die in het team van de senior verkoopmanager zelfstandig projecten begeleidt van acquisitie tot en met verkoop, via een traject van “customer journey”.

Functieomschrijving

Als Verkoopmanager wonen bij Timpaan leg je verbindingen tussen de wensen van de kopers, de commerciële kansen en de bouwkundige mogelijkheden in alle fasen van het ontwikkeltraject. Vanuit een ruime ervaring en een krachtige visie op wonen en de woningmarkt is het jouw verantwoordelijkheid om de marktvisie op de verkoop van woningen binnen Timpaan verder te ontwikkelen met voortdurend bewustzijn van marktontwikkelingen op gebied van verkoop, marktbenadering, marktonderzoek en data-analyse. Op basis van jouw advies worden besluiten genomen over verwerving van grondposities, ontwikkeling en verkoop van woningen en de gebiedspromotie en -positionering.

Werkzaamheden Verkoopmanager wonen o.a.:

  • verzorgen van marktonderzoek en strategisch advies;
  • meedoen in het acquireren van (nieuwe) projecten en bedenken van concepten;
  • adviseren en uitvoeren over marketing- en verkoopstrategie van projecten en gebiedsontwikkelingen;
  • organiseren en coördineren van verkoopproces;
  • (project)verantwoordelijkheid voor je eigen projecten ten aanzien van verwerving, verkoop en marketing.

Profiel

Voor deze uitdagende baan zoeken we een slimme en gedreven kandidaat met afgeronde hbo(+) opleiding (Vastgoed, Commercieel of Makelaardij) aangevuld met minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in verkoop van woningen bij een projectontwikkelaar, woningcorporatie of makelaar en een relevant netwerk. Verder beschik je over een goed analytisch vermogen, sterke commerciële visie en goede organisatorische en communicatieve vaardigheden met een grote drive en veel initiatief! Geboden wordt een uitdagende functie bij een zeer professioneel en warm bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden (premievrij pensioen, leaseauto, studiefonds). Fulltime salarisindicatie vanaf € 65 K bpj afhankelijk van ervaring en opleiding.

Vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Koen Vermulst
06 – 2509 1903
koen@duxnova.nl