Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan uit Hoofddorp is vanwege haar groeiende portefeuille op zoek naar een nieuwe collega:

Word jij onze nieuwe projectontwikkelaar?

Als gebiedsontwikkelaar richten wij ons op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten, zowel voor starters, gezinnen, ouderen als zorgbehoevenden. In kernen, dorpen en stedelijke wijken in West- en Midden Nederland, nieuwbouw en transformatie. Dat doen we al sinds 1992 en altijd met een scherp oog voor de bewoner en de omgeving waar hij of zij woont.

Ontwikkelen doen we met een team van bevlogen professionals. Zij begrijpen dat gebiedsontwikkeling mensenwerk is. Een open, persoonlijke benadering en een brede blik zijn daarbij essentieel: wij noemen dit: ontwikkelen met aandacht. Naast professionaliteit en enthousiasme voor de gebouwde omgeving staan bij Timpaan lef, focus en een maatschappelijk rendement hoog in het vaandel.

De organisatie telt 18 medewerkers en is gehuisvest op een nieuwe locatie in het centrum van Hoofddorp.

Projectontwikkelaar bij Timpaan

Als Projectontwikkelaar bij Timpaan zie je kansen en trek je projecten succesvol van initiatief tot uitvoering. Je bent met een team betrokken en verantwoordelijk voor je projecten voor het tekenen en rekenen en je onderhandelt over contracten. Vastgoed duurzaam ontwikkelen, zodat het de stad (het dorp, de omgeving) mooier en sterker maakt. Uiteraard deel je kennis met collega’s binnen het team en werk je intensief samen met architecten, adviseurs, aannemers of collega-ontwikkelaars, klanten, gemeenten en natuurlijk je collega’s.

Profiel

Voor deze uitdagende baan zoeken we een slimme en ondernemende man of vrouw met afgeronde academische/hbo+ opleiding (bouw of vastgoed) aangevuld met minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een woningbouw aannemer, in  de projectontwikkeling of bij een adviesbureau (woningbouw) Een persoon die zijn of haar sporen heeft verdiend in het ontwikkelen of begeleiden van projecten en voor wie woningbouw, samenwerken in ontwikkel/bouwteams, het organiseren van aanbestedingen en het voeren van contractonderhandelingen weinig geheimen kent.

Verder beschik je over een goed analytisch en creatief vermogen, organisatorische en communicatieve vaardigheden en een flinke dosis lef en persoonlijke kracht!

Timpaan biedt jou een uitdagende functie bij een professioneel en warm bedrijf met ambitie om te vernieuwen en te groeien en wij beschikken over uitstekende arbeidsvoorwaarden (premievrij pensioen, leaseauto, studiefonds). Salarisindicatie € 65 – 85K bpj afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse?

Zoek dan contact met een van onze collega’s (www.timpaan.nl of 023-200 1600 ) of stuur een motivatiebrief met CV  aan onze algemeen directeur Ingeborg de Jong via idejong@timpaan.nl of neem contact op met onze searcher Koen Vermulst, koen@duxnova.nl.