In verband met het vertrek van een van onze Officemanagers zoeken we een nieuwe collega.

De hoofdtaak van de Officemanager is de secretariële ondersteuning van de directeur en de organisatie. Met de collega Officemanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor. Je bent de ‘linking pin’ van onze organisatie. Voor het management en de collega’s ben je aanspreekbaar als het gaat om alles wat het werk makkelijker maakt en Timpaan beter doet presteren en presenteren. Je biedt gevraagd en ongevraagd ondersteuning. Verder organiseer je de Timpaan-activiteiten en ondersteun je de afdeling verkoop.

Werkzaamheden o.a:

·         Algemene secretariële ondersteuning (post, correspondentie, notuleren, complex agendabeheer);

·         Facilitaire ondersteuning (contacten met leveranciers, bijhouden van kantoorvoorraden, ontvangst gasten);

·         Administratieve werkzaamheden en ondersteuning (bij relatiebestanden, CRM-systemen en digitale archivering);

·         Organisatorische ondersteuning (organiseren en coördineren van verkoop gerelateerde evenementen, evenementen voor relaties en Timpaan activiteiten).

 Profiel

Voor deze uitdagende baan zoeken we een slimme en gedreven kandidaat met een Mbo/Hbo opleiding aangevuld met een secretaresseopleiding of een opleiding tot management assistent. Je hebt enkele jaren werkervaring, het liefst bij bijvoorbeeld een projectontwikkelaar, een makelaarskantoor of een woningcorporatie. 

Je beschikt over uitgebreide kennis van MS Office en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Verder ben je klantgericht, communicatief, zorgvuldig en samenwerkingsgericht en je beschikt over goede organisatorische vaardigheden. Je bent bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van Hoofddorp.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die per direct beschikbaar zijn, fulltime 32-40 uur – 5 dagen per week.

Wij bieden een afwisselende en leerzame functie in een collegiale en informele werksfeer met een breed en afwisselend takenpakket.

Salarisindicatie € 3.000,- / € 3.500,- op basis van 40 uur. Timpaan kent voor haar werknemers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een premievrij pensioen.

Over Timpaan

Als gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten, zowel voor starters, gezinnen, ouderen als zorgbehoevenden. In kernen, dorpen en stedelijke wijken in West- en Midden-Nederland, nieuwbouw én transformatie.

Timpaan is een stichting en daarmee gaat de winst die wij realiseren niet naar aandeelhouders, maar wordt besteed aan maatschappelijk relevante vastgoedprojecten en om innovaties te stimuleren, zoals betaalbare woonconcepten of duurzame gebiedsontwikkeling.

Met een jaarlijkse verkoopportefeuille van 400-500 woningen is Timpaan een middelgrote ontwikkelaar in de Randstad. Met een team van circa 20 bevlogen professionals werken wij vanuit een moderne en open kantoorverdieping in Hoofddorp. Wij begrijpen dat gebiedsontwikkeling mensenwerk is. Een open, persoonlijke benadering en een brede blik zijn daarbij essentieel. Timpaan noemt dit: ontwikkelen met aandacht. Oprechte aandacht voor de samenleving, de eindgebruiker, klanten, samenwerkingspartners en de omgeving waarin wij werken. Daar doen we het voor.