Ter versterking van het team zoeken we een Vastgoedontwikkelaar met een afgeronde wo/hbo+ -opleiding en minimaal 4 tot 8 jaar relevante ervaring als Vastgoedontwikkelaar bij een andere projectontwikkelaar, woningcorporatie of ontwikkelende aannemer en een relevant netwerk. Bij voorkeur woont de geschikte kandidaat in de Randstad (Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht) binnen een straal van maximaal 45 minuten rondom Hoofddorp.

Organisatie

Als gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten, zowel voor starters, gezinnen, ouderen als zorgbehoevenden. In kernen, dorpen en stedelijke wijken in West- en Midden-Nederland, nieuwbouw én transformatie.

Timpaan is een stichting en daarmee gaat de winst die wij realiseren niet naar aandeelhouders, maar wordt besteed aan maatschappelijk relevante vastgoedprojecten en om innovaties te stimuleren, zoals betaalbare woonconcepten of duurzame gebiedsontwikkeling.

Met een jaarlijkse verkoopportefeuille van 400-500 woningen is Timpaan een middelgrote ontwikkelaar in de Randstad. Met een team van circa 20 bevlogen professionals werken wij vanuit een moderne en open kantoorverdieping in Hoofddorp. Wij begrijpen dat gebiedsontwikkeling mensenwerk is. Een open, persoonlijke benadering en een brede blik zijn daarbij essentieel. Timpaan noemt dit: ontwikkelen met aandacht. Oprechte aandacht voor de samenleving, de eindgebruiker, klanten, samenwerkingspartners en de omgeving waarin wij werken. Daar doen we het voor.

Vanuit de groeiende verkoopportefeuille zoeken we ter versterking van het team naar een Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar met veel energie en een gezonde dosis lef.

Functieomschrijving

Als Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar bij Timpaan zie je kansen en ben je breed verantwoordelijk voor het succesvol trekken van projecten van initiatief tot uitvoering. In de acquisitiefase ben je actief betrokken door creativiteit en een kritische blik. Na acquisitie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het hele ontwikkeltraject: bedenken strategie, verzorgen van de haalbaarheidsstudie, opstarten co-creatie, ontwikkeling en realisatie van nieuwe projecten, bewaken van het programma, planning, exploitatie, marktbenadering en ruimtelijke kwaliteit. Verder stel je het technisch PvE op, selecteer je de aannemer en onderhandel je over het samenwerkingscontract. Hiertoe werk je intensief samen met collega’s: financieel manager, jurist en de verkoopmanager en spar je doorlopend met andere ontwikkelaars. Natuurlijk werk je ook nauw samen met samenwerkingspartners zoals gemeentelijke en provinciale instellingen, beleggers, aannemers en adviseurs. Verder bewaak je de financiële voortgang en blijf je voortdurend op de hoogte van marktontwikkelingen en –innovaties op gebied van bouw- en vastgoedontwikkeling.

Voor deze uitdagende baan zoeken we een slimme en ondernemende kandidaat met afgeronde academische/hbo+ opleiding (bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde) aangevuld met minimaal 4 tot 8 jaar relevante ervaring bij een projectontwikkelaar of ontwikkelende aannemer, financieel inzicht en een goed netwerk. Een ideale functie voor een zelfstandige professional die toe is aan zijn/haar tweede of derde carrièrestap. Verder beschik je over een goed analytisch en creatief vermogen, sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en een flinke dosis lef en persoonlijke kracht! Geboden wordt een uitdagende functie bij een zeer professioneel en warm bedrijf met ambitie om te vernieuwen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, leaseauto, studiefonds en opleidingsmogelijkheden. Salarisindicatie € 50 – 83K bpj.

Reageren kan naar adjunct-directeur John Noordeloos: jnoordeloos@timpaan.nl / +31 (0)6 13 75 59 55