Ben jij die junior bedrijfsjurist die ons team komt versterken?

Wie zijn wij?

Als gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwde woonconcepten, zowel voor starters, gezinnen, ouderen als zorgbehoevenden. In kernen, dorpen en stedelijke wijken in West- en Midden-Nederland, nieuwbouw én transformatie.

Wij begrijpen dat gebiedsontwikkeling mensenwerk is. Een open, persoonlijke benadering en een brede blik zijn daarbij essentieel.

Timpaan is niet zomaar een ontwikkelaar. Onze rendementen komen niet terecht bij aandeelhouders maar vloeien terug in een stichting. Deze stichting investeert in maatschappelijke projecten waar grote behoefte aan bestaat maar die soms moeilijk te financieren zijn. Daarnaast investeren wij in meer woonkwaliteit in onze projecten. Zo werken we al vele jaren en daar zijn we trots op. Wij noemen dit: ontwikkelen met aandacht. Oprechte aandacht voor de samenleving, de eindgebruiker, onze klant, onze partners en de omgeving waarin we werken. Daar doen we het voor.

Met een team van circa 20 bevlogen professionals werken we bij Timpaan vanuit een moderne en open kantoorverdieping in Hoofddorp. Binnen ons team is ruimte voor een junior bedrijfsjurist.

Wat ga je doen?

Als junior bedrijfsjurist adviseer en ondersteun je – samen met de bedrijfsjurist – de organisatie op het gebied van vastgoedrechtelijke vragen en andere juridische aangelegenheden die binnen Timpaan als onderneming spelen. Samen zorgen jullie ervoor dat er voldoende ‘juridisch bewustzijn’ is bij de collega’s. Hiermee wordt de juridische kwaliteit van de organisatie verbeterd. Je ziet er op toe dat de geldende wet- en regelgeving wordt nageleefd, bespreekt dat ook met de controller en directie en speelt in op (belangrijke) wetswijzigingen. Veel werkzaamheden liggen op het snijvlak van publiek- en privaatrecht, samenwerkingsvormen met andere ondernemingen, het huurrecht, bouwrecht en het ruimtelijk bestuursrecht. Met enige regelmaat wordt een bijdrage gevraagd aan civiel- en bestuursrechtelijke procedures waar Timpaan bij betrokken wordt.

Zomaar een greep uit jouw brede en uitdagend werkpakket:

  • Opstellen en toetsen contracten/overeenkomsten;
  • Geven van juridisch advies aan de directeur;
  • Ondersteunen van de bedrijfsjurist;
  • Geven van algemene vastgoedadviezen (intern);
  • Juridisch toetsen van de fasebesluiten en bewaken van de voortgang van de projecten;
  • Bijhouden van het register van Timpaan met contractuele verplichtingen die Timpaan heeft en  garanties die Timpaan heeft afgegeven.

Wie ben jij?

Voor deze uitdagende baan zoeken we een enthousiaste en gedreven kandidaat met afgeronde WO-opleiding Nederlands recht, eventueel aangevuld met specialistische opleidingen en/of cursussen op het gebied van vastgoed-, gebieds- en projectontwikkeling. Als junior bedrijfsjurist bij Timpaan ben je succesvol als je beschikt over: initiatief, nauwkeurigheid, analytisch vermogen, oordeelsvorming, flexibiliteit en overtuigingskracht. Je hebt minimaal drie jaar relevante en aantoonbare ervaring met de hierboven genoemde rechtsgebieden. Aanvullende kennis en ervaring op het gebied van privacy- en ondernemingsrecht is een pré.

Wat wij bieden?

Naast deze uitdagende functie binnen een zeer professioneel en warm bedrijf, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een ruime verlofregeling, een premievrij pensioen en een bedrijfsauto. Het salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen de €52K en €65K bruto per jaar bij een werkweek van 40 uur.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteren kan tot uiterlijk vrijdag 7 augustus 2020 door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar Steven Lagendijk, bedrijfsjurist, via slagendijk@timpaan.nl. Eventuele gesprekken zullen worden gepland in de weken van 17 t/m 28 augustus 2020. Hou hier alvast rekening mee in jouw agenda.

Heb je nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met onze bedrijfsjurist Steven Lagendijk op telefoonnummer +31682007559.

******** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld ******