Timpaan is een middelgrote ontwikkelaar en heeft als werkterrein Groot-Randstad. Het aanbod varieert van zeer betaalbare woningen tot woningen voor het hoogste marktsegment.

Timpaan is ‘De andere ontwikkelaar’. Dit komt voort uit onze historie, bedrijfsvorm en cultuur en uit zich onder meer door een warme en professionele organisatie waar lef, focus en een maatschappelijk rendement hoog in het vaandel staan, naast de professionaliteit die van een vastgoedorganisatie verwacht mag worden. De organisatie telt momenteel 15 medewerkers welke vanuit een sfeervolle kantoorboerderij in Rijsenhout werkzaam zijn. Ter versterking van het team zoeken we een ervaren vastgoedontwikkelaar.

Functieomschrijving

Als vastgoedontwikkelaar bij Timpaan zie je kansen en trek je projecten succesvol van initiatief tot uitvoering. Je bent actief betrokken en verantwoordelijk voor het volledige proces van ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, van voorbereiding, financiën en haalbaarheidsonderzoek via ontwerp- en verkooptrajecten, tot de organisatie van de uitvoering van alle activiteiten in de verschillende fasen. Vastgoed duurzaam ontwikkelen, zodat het de stad (het dorp, de omgeving) mooier en sterker maakt. Je verzorgt acquisitie van (nieuwe) projecten, onderhoudt contacten binnen je netwerk, onderhandelt over contracten, bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten en legt rechtstreeks verantwoording af aan de directeur. Je deelt kennis met collega’s en werkt hiervoor uiteraard intensief samen met klanten, relevante overheden, private partijen en collega’s.

Profiel

Voor deze uitdagende baan zoeken we een slimme en gedreven kandidaat met afgeronde academische/hbo+ opleiding (bouwkundig of economisch) aangevuld met minimaal 5 jaar relevante ervaring in vastgoedontwikkeling (woningbouw), financieel inzicht en een goed netwerk. Verder beschik je over een goed analytisch en creatief vermogen, sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en een flinke dosis lef en persoonlijke kracht! Geboden wordt een uitdagende fulltime functie bij een zeer professioneel en warm bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden (premievrij pensioen, leaseauto, studiefonds). Salarisindicatie € 65 – 90K bpj.

Bij interesse in deze vacature verzoeken wij je een cv met motivatie te sturen naar Koen Vermulst via koen@duxnova.nl/ 06-25091903 die deze procedure namens Timpaan begeleidt.