De Provada 2017 is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Van dinsdag 30 mei t/m donderdag 1 juni is Timpaan aanwezig met een eigen stand in hal 12, standnummer 12-04.

Timpaan heeft een nieuw woningconcept ontwikkeld welke wij op de Provada presenteren: de Timpaan Smartwoning.

De Timpaan Smartwoning is ontwikkeld voor de groeiende doelgroep eenpersoonshuishoudens, zowel starters als senioren. Het kopen van een grondgebonden woning komt op deze manier voor veel meer mensen binnen handbereik. De Smartwoning is ontwikkeld voor de toekomst met EPC 0 en kan worden omgevormd naar een NOM-woning (nul op de meter).

De belangrijkste kenmerken van de Smartwoning zijn dat hij betaalbaar is, kwaliteit met uitstraling heeft, duurzaam is en efficiënt omgaat met de ruimte, waardoor een hoge grondopbrengst is te realiseren.

Kennismaken met ons nieuwe woningconcept? Graag nodigen wij u uit op woensdag 31 mei a.s. voor een presentatie door commercieel directeur Han Assink, ontwerper en bedenker van de Timpaan Smartwoning. De presentatie vindt plaats om 11.30 uur in zaal E106 in de RAI.

Tijdens de beursdagen bent u van harte welkom op onze stand om nader kennis te maken met Timpaan, directie en medewerkers. De stand is uitgevoerd als Smartwoning, zodat u meteen een eerste indruk krijgt.