Betaalbaarheid zit hem in meer dan de juiste combinatie van doelgroep en product. Dat is in de huidige markt simpelweg niet altijd voldoende. Dus we moeten met de juiste partners kijken naar nieuwe oplossingen. Daar komt onze samenwerking met Stichting Opmaat om de hoek kijken. Met behulp van Stichting Opmaat bieden wij Koopstart aan. Hiermee krijgen kopers een korting bij aankoop van de woning welke zij terugbetalen bij verkoop van de woning. Deze opbrengsten zetten wij in om nieuwe betaalbare woningen elders te kunnen realiseren.

Maar betaalbaar wonen mogelijk maken kan ook zitten in het verlagen van de woonlasten door de toepassing van duurzame oplossingen. Of het bij elkaar brengen van bewoners om samen het gebouw of de omgeving te onderhouden. Betaalbaarheid, innovatie en gemeenschapsgevoel gaan op die manier hand in hand. Zo wordt duurzaamheid een verrijkende factor.

Bekijk hieronder een video waarin vastgoedontwikkelaars Nick de Goeij en Melissa Visser-Schot in gesprek gaan over partnerships. Alleen door samen te werken met de juiste partners en bereid te zijn om kennis te delen kunnen we de klimaatdoelen behalen en invulling geven aan onze missie: betaalbaar wonen voor iedereen bereikbaar maken.