Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, ontwikkelen we BOSS: een duurzame villawijk én een nieuw bos. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan je voordeur. Het bos is van de bewoners.

In BOSS hebben de projectontwikkelaar Timpaan, de landschapsarchitect Copijn, de aannemers ThuisinBouwen, Vastbouw en AW Groep, de leverancier van de duurzame energievoorziening FCTR E en de woningarchitect OOKarchitecten zich verenigd en werken als ketenpartners samen. Ze trekken samen op, waarbij iedere deelnemer evenveel verantwoordelijkheid en inbreng heeft.

Jij bent de baas!

In het project kun je kiezen uit type Salix (van circa 110m2 gbo), type Tillia (van circa 140m2 gbo) en type Robinia (van circa 180m2 gbo). Elke woning kun je vervolgens naar eigen smaak aanvullen, uitbreiden en samenstellen. Je kunt de plek op de kavel bepalen, je kunt de indeling aanpassen en je kunt kiezen uit verschillende gevelafwerkingen. Geen woning in BOSS wordt gelijk, je eigen unieke woning op het landgoed. Jij bent de baas!

Intentieovereenkomst getekend

Op 8 september jl. presenteerde het BOSS-team de plannen aan de gemeente Almere. Die werden enthousiast ontvangen en we kregen de toezegging dat de gemeente zal helpen onze dromen te verwezenlijken. Robert Santema, namens projectontwikkelaar Timpaan, en Jeroen Lubbers, namens de gemeente Almere, ondertekenden daartoe een intentieverklaring. Het startpunt voor de verwezenlijking van een uniek project op een werkelijk geweldige plek. De komende maanden wordt het plan verder uitgewerkt. We verwachten eind 2020 met het eerste deel in verkoop te kunnen gaan.