Op donderdag 1 februari van 19:00 tot 21:00 vindt de verkoopmanifestatie plaats van nieuwbouwproject Hof van Kanis. De manifestatie vindt plaats in ‘De Gekeerde Kanis’ aan de Mijzijde 128 te Kamerik. Hier kunt u de verkoopbrochure, de prijslijst en de inschrijfformulieren ophalen.

Het nieuwbouwplan, met daarin 12 woningen en één vrije kavel, grenst prachtig aan het water, met uitzicht over de aangrenzende weilanden en de ernaast gelegen Sint-Hippolytuskerk.

Geschakelde woningen
De 8 geschakelde woningen hebben standaard een oppervlakte van circa 125m² en bieden u een zee aan opties: ideaal om ze helemaal naar uw persoonlijke woonwensen aan te passen. Zo is de berging uit te breiden zodat er een extra slaap- en badkamer op de begane grond ontstaan. Op de zolder is er de ruimte om twee extra kamers te realiseren. Prijzen vanaf circa € 350.000,- VON.

Rijwoningen
De 4 rijwoningen, die standaard een oppervlakte van circa 115m² hebben, vormen een compact woningblok met drie bouwlagen. De tuinen van deze woningen zijn op het zuiden gesitueerd. De zolderetage biedt volop ruimte voor opslag, maar ook de mogelijkheid om naast de technische ruimte twee extra kamers te realiseren en zelfs dakkapellen te plaatsen. Prijzen vanaf circa € 235.000,- VON.

Vrije kavel
Op de vrije kavel krijgt u echt de vrijheid om uw droomhuis te realiseren, natuurlijk binnen de daarvoor opgestelde kaders. U kunt op dit kavel ook voor de geschakelde woning kiezen. Het kavel heeft een oppervlakte van circa 611m² en dit is nog exclusief de circa 200m² aan water die erbij komt!

Kijk voor meer informatie op de website, waar u zich ook kan opgeven als belangstellende: http://www.hofvankanis.nl/