In Kanis in de gemeente Woerden ontwikkelt Timpaan nieuwbouwproject Hof van Kanis. Het plan, met daarin 12 woningen en één vrije kavel, grenst prachtig aan het water, met uitzicht over de aangrenzende weilanden en de ernaast gelegen Sint-Hippolytuskerk. De start verkoop staat gepland voor eind januari / begin februari 2018. Kijk op de gloednieuwe website voor meer informatie over het project: www.hofvankanis.nl.

Geschakelde woningen

De 8 geschakelde woningen hebben standaard een oppervlakte van circa 125m2 en bieden u een zee aan opties: ideaal om ze helemaal naar uw persoonlijke woonwensen aan te passen. Zo is de berging uit te breiden zodat er een extra slaap- en badkamer op de begane grond ontstaan. Op de zolder is er de ruimte om 2 extra kamers te realiseren.

Rijwoningen

De 4 rijwoningen, die standaard een oppervlakte van circa 115m2 hebben, vormen een compact woningblok met 3 bouwlagen. De tuinen van deze woningen zijn op het zuiden gesitueerd. De zolderetage biedt volop ruimte voor opslag, maar ook de mogelijkheid om naast de technische ruimte 2 extra kamers te realiseren en zelfs dakkapellen te plaatsen.

Vrije kavel

Op de vrije kavel krijgt u echt de vrijheid om uw droomhuis te realiseren, natuurlijk binnen de daarvoor opgestelde kaders. U kunt op dit kavel ook voor de geschakelde woning kiezen. Het kavel heeft een oppervlakte van circa 611m2 en dit is nog exclusief de circa 200m2 aan water die erbij komt!