Komende donderdag, op 18 mei, start de verkoop van fase 3 van nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer. In deze deelfase worden twee appartementengebouwen in verkoop gebracht met in totaal 42 appartementen. Wethouder Robbert-Jan van Duijn van de Gemeente Aalsmeer opent de verkoopmanifestatie door het eerste verkoopboek uit te reiken aan een potentiële koper.

In appartementengebouw D1 komen 31 appartementen. Dit complex bestaat, net als de al gerealiseerde identieke gebouwen D2 & D3, uit appartementen met een oppervlakte van circa 55 tot 91 m2 (GBO).

Daarnaast omvat het deelplan ook appartementengebouw E (11 appartementen) met daarin zowel 2- als 3- kamer appartementen met een oppervlakte van circa 70 tot 87 m2(GBO).

Verkoopmanifestatie

U bent op donderdag 18 mei tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom op de Twijnderlaan 88 waar u informatie zult ontvangen over de nu te verkopen appartementen. Ook is het mogelijk om van de meeste type appartementen van gebouw D1 een vergelijkbare woning te bezichtigen.

Wij verzoeken u vriendelijk om, indien mogelijk, met de fiets te komen om parkeeroverlast te voorkomen.

Inschrijfformulier

Bij de verkoopmanifestatie kunt u het inschrijfformulier invullen of meenemen om op een later moment in te vullen. Het formulier kan tot maandag 29 mei 12.00 uur worden ingeleverd bij de verkopend makelaars Eveleens Makelaars en EKZ Makelaars.

Vanaf 19 mei wordt de verkoopinformatie met inschrijfformulier ook gepubliceerd op de website: http://dorpshaven-zuid.nl