Op dinsdag 8 mei gaat de volgende fase van nieuwbouwproject De Veense Poort te Veenendaal in verkoop. Fase 3 bestaat uit 10 ruime eengezinswoningen van het type Verandawoning Family en 6 Comfortwoningen (met een bad- en slaapkamer op de begane grond) van het type Verandawoning Large. De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 126 m2, de Comfortwoningen een woonoppervlakte tussen 114 en 130 m2.

U bent van harte welkom bij de verkoopmanifestatie, die op dinsdag 8 mei van 19:00 tot 20:30 plaatsvindt in Restaurant Vendel aan de Vendelseweg 69 te Veenendaal. Bij de manifestatie zullen ontwikkelaar Timpaan en de verkopend makelaars Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars, Burgland Makelaars en Diepeveen Makelaars aanwezig zijn om de verkoopstukken uit te delen en u van meer informatie te voorzien.

In opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV ontwikkelt Timpaan het bouwplan De Veense Poort. Gesitueerd aan de westkant van Veenendaal, vlakbij de Rondweg-West. In totaal worden hier ongeveer 250 woningen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder diverse types grondgebonden woningen zoals Verandawoningen en eengezinswoningen, en appartementen. De Veense Poort kent dus volop variatie in woningtypes.