Op 9 februari vierden we samen met de toekomstige bewoners van de eerste fase van Nieuw Weideveld – Bodegravende start van de bouw. De kou op de bouwplaats liet niemand weerhouden om te kijken hoe de heipaal de grond in ging; bijna elke toekomstige bewoner was aanwezig!

Officieel was de bouw van de eerste fase van het project al gestart, maar uiteraard moest dit heugelijke moment ook gevierd worden met de toekomstige bewoners van het project. Onder leiding van Regio Directeur Martijn van der Knaap van BAM Wonen en het luidkeels aftellen van de aanwezigen, drukten wethouder Kees Oskam van de gemeente Bodegraven en oud-directeur Jaap Zwart van Timpaan op de rode knop om de heistelling in werking te zetten. Gevolgd door veel confetti en applaus zagen de toekomstige bewoners de heipaal in de grond verdwijnen, waarna iedereen zich snel richting de tent bewogen, waar de terrasverwarming en warme hapjes en drankjes voor meer comfort zorgden.

Eenmaal in de tent spraken de wethouder, Jaap Zwart en Martijn van der Knaap de toekomstige bewoners nog kort toe. Alledrie benadrukten ze de diversiteit van het project. Niet alleen in woningen, maar ook in mensen. “Er is een grote diversiteit qua bewoners; oudere mensen, jongere mensen. De jongste is hier vandaag ook aanwezig; geboren op 11 januari.” vertelt Martijn van der Knaap. “Er zijn veel gezinnen met tieners of nog jongere kinderen; op het forum worden al tips uitgewisseld over basisscholen door toekomstige bewoners die nu al in Bodegraven wonen. 65% van jullie komt namelijk al hier vandaan. Er is één stel die van ver komen; jullie krijgen namelijk ook nieuwe buren vanuit Tilburg!”

De planning en oplevering
De meest interessante aankondiging van de dag ging natuurlijk over de oplevering. De eerste paal zit nog maar net vers in de grond, maar we verwachten in oktober de eerste sleutels te kunnen overhandigen. Uiteraard zijn we afhankelijk van het weer (“De meeste Elfstedentochten vinden plaats in februari!” aldus Martijn van der Knaap) en de NUTS aansluitingen. Via de website houden we je natuurlijk op de hoogte van de prognose: https://www.ditismijnthuis.nl/Nieuw-Weideveld/

Ook wonen in Nieuw Weideveld?
Wil jij straks ook confetti de lucht in schieten bij de eerste paal van jouw nieuwe woning in Nieuw Weideveld? Dat kan! Op 8 februari is de verkoop gestart van de tweede fase van Nieuw Weideveld. In deze fase bieden we opnieuw een diversiteit van woningtypes aan; van starterswoningen tot royale vrijstaande woningen. Bekijk op de site de kenmerken, prijzen en plattegronden van de woningen en laat je inspireren door de mogelijkheden van Victor&Wonen.

Heb jij je keuze al gemaakt? Vraag dan via de homepage een inschrijfformulier aan en lever deze volledig ingevuld en met een kopie van een geldig legitimatiebewijs in bij de makelaar. Inschrijven kan nog tot 27 februari.

Je kunt het inschrijfformulier ook ophalen, invullen én inleveren tijdens de verkoopmanifestatie van Nieuw Weideveld fase 2. Deze vindt plaats op zaterdag 18 februari van 11.00 uur tot 14.00 uur bij Drieman Garantiemakelaars Bodegraven, Marktstraat 6 te Bodegraven.