Vandaag vond de tweede dag van de PROVADA plaats. We begonnen de dag met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst van project Cornelishoeve met John Moors van Bouwgroep Horsman & co. Het project bestaat uit 26 luxe vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen in Hoofddorp. Het ontwerp is van de hand van KVDK Architecten. De Cornelishoeve is een ruim opgezet erf omringd door veel groen en aan drie kanten omgeven door water. In het plan zit een gezamenlijke kas en een klein parkje. De verkoop start eind 2022.

Verschillende mijlpalen Oostzijderpark Zaandam

Gedurende de dag stonden er een aantal mooie mijlpalen voor gebiedsontwikkeling Oostzijderpark te Zaandam op het programma. Allereerst tekenden aannemer Thunnissen met Green Real Estate de turnkey realisatie overeenkomst van 56 vrije sector huurappartementen.

Daarna tekenden de trotse kopers van een eengezinswoning in deelfase Duindoorn hun koopcontract.

Tot slot tekenden Rochdale, Ontwikkeladviseurs BV, Parteon, MN Services, Gemeente Zaanstad en Timpaan een manifest waarin zij hun inzet in Oostzijderpark voor een langdurige samenwerking vastlegden. Samen zetten zij zich in voor een gezonde en duurzame leefomgeving voor de (toekomstige) bewoners, bezoekers en ondernemers van Oostzijderpark.

Laatste fase BOSS Almere van start

In de middag vierden we de officiële start van de laatste fase van BOSS te Almere, waarvan de laatste villa’s op 22 juni in verkoop gaan. BOSS is een duurzame villawijk én een nieuw bos waarvan de bewoners samen eigenaar worden. Vorige week is de overeenkomst getekend tussen AW Groep en Groen en Meer voor het beheer van het bos. Op de PROVADA droeg Timpaan deze laatste fase over aan Brockhoff Makelaars en Van der Linden Makelaars.