De eerste dag van de PROVADA begon meteen geslaagd. We lanceerden de website van Middenduin: https://www.zuiderloo-middenduin.nl/, het eerste project dat verhuurd wordt via ons eigen Woonfonds. De 11 appartementen zijn onderdeel van de gebiedsontwikkeling Zuiderloo te Heiloo. De website werd gelanceerd door Ernest Melssen van aannemer Vastbouw, Bas Kuyper van Kuyper & Blom Makelaars en Ramon Reijnders van Timpaan. De verhuur start naar verwachting eind 2022. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website.

We tekenden een samenwerkingsovereenkomst met Onze Auto om in onze projecten elektrische deelauto’s te realiseren, om zo duurzame mobiliteit verder te waarborgen.

In de middag reikten we het eerste Smartwoningen-Certificaat uit, aan wethouder Rosalien van Dolder van de Gemeente Koggenland. Namens Timpaan tekende Ingeborg de Jong het certificaat, namens Vastbouw Ernest Melssen. De Smartwoning is het betaalbare woningconcept van Timpaan en Vastbouw, waarvan de eerste 8 woningen eind 2020 in Ursem in de Gemeente Koggenland zijn gerealiseerd. Aan elke gemeente waar de Smartwoningen staan reiken wij een Smartwoningen-certificaat uit, omdat wij samen betaalbaar wonen mogelijk hebben gemaakt!