Bij Timpaan gaat het werk gewoon door, alleen net even anders. Wij werken sinds vandaag allemaal vanuit huis. Onze werkwijze en digitalisering maken het mogelijk om het overgrote deel van ons werk door te laten gaan. Samen zorgen wij ervoor dat onze projecten, van acquisitie tot oplevering, door blijven lopen. We merken dat dit goed gaat. Zo zijn wij inmiddels al volledig online in verkoop gegaan met een nieuw project. De inschrijvingen stromen al binnen. Dit sterkt ons in de gedachte dat wij, ook onder deze omstandigheden, ons werk kunnen voortzetten.

Al onze medewerkers zijn gewoon bereikbaar via onze vaste lijn(en), mobiele telefoons, e-mail-adressen enzovoorts.

Ook de projectteams zijn volop aan de slag. Alleen plannen we in principe tot en met 6 april geen fysieke afspraken in. Heb je een afspraak met een van onze Timpaners? De relevante persoon of ons secretariaat neemt contact met je op om te bespreken hoe we deze afspraak op afstand door kunnen laten gaan. Een nieuwe afspraak inplannen kan uiteraard; het wordt ingepland via een conference call.

Wij houden uiteraard de berichtgeving van de overheid en de relevante instanties nauwlettend in de gaten en passen ons aan naargelang de ontwikkelingen.

Onze relaties zijn ons dierbaar: pas op jezelf en op elkaar. Dat doen wij ook.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, schroom dan niet om contact met ons op te nemen:

Telefoon: 0232 001 600
E-mail: info@timpaan.nl