Begin 2021 zijn er drie nieuwe medewerkers in dienst getreden bij Timpaan. Cris Hospes en Koen Bosman gaan beiden als vastgoed- en gebiedsontwikkelaar aan de slag. Patrick Dijkink treedt in dienst als bedrijfsjurist.

Cris Hospes: “Binnen Timpaan ga ik bij meerdere mooie projecten de rol innemen van vastgoed- en gebiedsontwikkelaar. Het enthousiaste team van ontwikkelaars en de aandacht die Timpaan heeft voor de eindgebruiker en de omgeving spreken mij erg aan.”

Koen Bosman: “Door projecten in de vrije sector te ontwikkelen is Timpaan ook in staat om een groot deel van de woningen die zij ontwikkelen aan te bieden in de sociale- of betaalbare sector. Daarnaast is Timpaan gericht op langdurige samenwerkingen met onder andere adviseurs en aannemers en niet bang om te ‘pionieren’ op bijvoorbeeld het gebied van duurzaamheid. Dit spreekt mij allemaal erg aan.”

Patrick Dijkink: “Timpaan is een eigentijdse gebiedsontwikkelaar, met een unieke bedrijfsstructuur. Er wordt aan fantastische projecten gewerkt, waar ik met veel plezier een bijdrage aan lever vanuit mijn juridische expertise.”