Op donderdag 28 april werd het bouwterrein van Oostzijderpark te Zaandam omgetoverd tot een waar festivalterrein. De verkoop van Damloper en Duindoorn – oftewel Woonblok B en C – ging van start, met daarin 41 eengezinswoningen. MN was aanwezig om geïnteresseerden te informeren over De Zaanse Hoogte, het eerste gebouw in Oostzijderpark waar je kunt huren.

De inschrijving voor de 41 eengezinswoningen in Damloper en Duindoorn loopt tot 12 mei, online via https://oostzijderpark.nl/aanbod/te-koop/bc/

In Oostzijderpark komen in totaal zo’n 500 woningen. Het hele gebied wordt ontwikkeld tot een stadswijk waar je kunt wonen met alle rijkdom van de stad, maar wel midden in het groen. De wijk krijgt veel groene en autoluwe plekken, ligt vlakbij twee flinke parken en op steenworp afstand van recreatieplas Jagersveld. In Oostzijderpark heb je nog echt de ruimte, alsof je in het park woont. In de wijk komen verschillende woningen. Appartementen én woonhuizen. Huurwoningen én koopwoningen. In verschillende prijsklassen.