Deze week tekenden deze enthousiaste kopers de overeenkomst voor de aankoop van een prachtige villa in De Zeven Meesters in Rijnsaterwoude. Van harte gefeliciteerd kopers! Met deze ondertekening staat de teller op 7 verkochte villa’s, waarmee het project 100% verkocht is.

De Zeven Meesters is een ontwikkeling van Timpaan en Slokker Vastgoed. Een pareltje aan het Braassemermeer en een prachtige woonomgeving voor echte buitenmensen. De lucht is er elke dag anders, het water kabbelt tegen de kade en de wind waait je hoofd leeg.

Op deze geweldige plek, midden in Het Groene Hart, verrijzen de Zeven Meesters. Zeven riante vrijstaande woningen op kavels tot 490 m2, vernoemd naar de Hollandse Meesters Vincent van Gogh en Johannes Vermeer.

Alle woningen worden gasloos opgeleverd. Daarnaast hebben ze een warmwaterboiler, energiezuinige vloerverwarming, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

We danken de makelaar Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn voor de vlotte verkoop. Ook dank aan het team van ThuisinBouwen, waar de kopers hun verdere woonwensen hebben besproken.