Op 16 juli is de online verkoop gestart van De Linde Zuid. Dit project is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Zuiderloo te Heiloo. Bekijk hier het aanbod en schrijf u direct in voor de woning(en) van uw voorkeur.

In de eerste fase van De Linde Zuid bieden wij 29 woningen aan: Type Hofwoning en Type Beuk (bouwnummers 12 t/m 17 en 23 t/m 45). De prijzen van de woningen liggen tussen € 311.500,- VON en € 325.000,- VON.

49 WONINGEN: GEVARIEERD, GASLOOS EN DUURZAAM

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling aan de zuidelijke rand van Heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. De wijk grenst direct aan de dorpskern van Heiloo. In Zuiderloo worden ongeveer 550 woningen gerealiseerd, waarvan circa de helft inmiddels is opgeleverd. De inrichting is duurzaam en de woonomgeving krijgt een duidelijk groen karakter. De nieuwbouwwijk wordt buurtje voor buurtje gebouwd. Een natuurlijke groei die perfect past bij het dorpse karakter. De bestaande greppels, houtwallen, meidoornhagen en bosjes blijven zo veel mogelijk bewaard.

De Linde Zuid

Ontwikkelaar Timpaan neemt in het gebied circa 275 nieuwbouwwoningen voor haar rekening. Eerder heeft Timpaan hier reeds de plandelen De Linde (I en II) en De Linde Exclusief gerealiseerd. Het volgende plandeel “De Linde Zuid”, omvat 49 woningen, waaronder 6 vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen, 17 hofwoningen en 24 eengezinswoningen. “De Linde Zuid” ligt tussen de Haagbeuk, de Nicolaas Blokkerlaan en de Vennewatersweg. Deze nieuwe wijk beslaat het zuidoostelijke deel van Zuiderloo, en grenst aan agrarisch gebied hier. Aan de oostzijde ligt een groenzoom. De eengezinswoningen in het plan worden aan een hof gesitueerd, met daarin een speelplaats voor kinderen.