|

Timpaan en Bot Bouw tekenen overeenkomst 83 woningen Le Jardin Hoofddorp

Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan en aannemer Bot Bouw hebben op 26 april de bouwteamovereenkomst getekend voor 83 woningen in nieuwbouwproject Le Jardin, op de kruising van de Kruisweg en Boslaan te Hoofddorp. Namens Timpaan tekende directeur Ingeborg de Jong, namens Bot Bouw directeur Gem Bot.

De locatie is een herontwikkeling van een voormalig bedrijventerrein op een bijzondere plek op de hoek van de Kruisweg en Boslaan, vlakbij het centrum van Hoofddorp, naast het stadspark en de oude burgemeesterswoning. Het plan bestaat uit verschillende typen rijwoningen, stadswoningen en appartementen. De woningen in dit project worden ontworpen door studio VVKH in samenwerking met installatieadviseur Innax en constructeur Tentij. De sociale huurwoningen worden in samenwerking ontworpen met en afgenomen door woningcorporatie Ymere.

De voormalige bedrijfsgebouwen op de locatie zijn inmiddels gesloopt. De volgende stap is het tekenen van de anterieure overeenkomst met de gemeente Haarlemmermeer. Timpaan werkt op dit moment samen met de gemeente aan de documenten om de bestemmingswijziging naar Wonen voor te bereiden. In de loop van 2024 moet meer duidelijk worden over de exacte planning van het project. Bekijk de projectwebsite voor de actuele stand van zaken: https://www.lejardin-hoofddorp.nl/

Terug naar nieuwsoverzicht