|

Timpaan viert oplevering eerste woning houtbouwproject Koolvlinder te Noord-Scharwoude

Vorige week heeft de feestelijke oplevering van de eerste woning in nieuwbouwwijk De Koolvlinder te Noord- Scharwoude plaatsgevonden. Martin Verzijde, ontwikkelaar bij Timpaan, reikte de eerste symbolische sleutel uit aan een blije koper. De houten woningen worden gerealiseerd door Henselmans Bouw en Ontwikkeling. Voor het einde van het jaar zijn de overige woningen opgeleverd. Een deel van het project wordt momenteel herontwikkeld en komt binnenkort in de verkoop.

De woningen hebben een landelijke uitstraling met een verwijzing naar de kolenschuren die een hoofdrol speelden in de geschiedenis van het gebied. Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen en zijn gasloos. De woningen zijn uitgevoerd met zoveel mogelijk hout als bouwmateriaal. Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo slaan houten gebouwen CO2 op en is het materiaal oneindig hernieuwbaar. Hout is licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.dekoolvlinder.nl/aanbod/

Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Neem contact op met Van de Ridder Makelaars: 0226-315341 of VLIEG Makelaars: 072-5717144 voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek op kantoor.

Terug naar nieuwsoverzicht