|

De Woonschakel koopt sociale huurwoningen in Pioenhof Hensbroek

Woningcorporatie De Woonschakel heeft de koop-aannemingsovereenkomst met vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan en aannemer Henselmans Bouw & Ontwikkeling getekend voor vijf sociale huurwoningen in Hensbroek. Namens De Woonschakel tekende directeur-bestuurder Ab Gieling, namens Timpaan tekende adjunct-directeur John Noordeloos en namens Henselmans directeur Arnold Henselmans.

Pioenhof is een ontwikkeling van het voormalige ‘Landje van Mak’ aan de Julianaweg 1 te Hensbroek van agrarische bestemming naar woningbouw. In het plan worden in totaal 5 sociale huurwoningen, 6 rijwoningen, 4 levensloopbestendige woningen, 14 twee-onder-een-kap woningen en 3 vrijstaande woningen gerealiseerd door Henselmans. De woningen zijn ontworpen door Rietvink Architecten.

Naast bovenstaand programma komen er ook nog 10 Smartwoningen in Pioenhof, die door Vastbouw worden gerealiseerd. Daarnaast zijn er 4 vrije kavels binnen het plan, waarop de koper zelf een woning kan (laten) ontwerpen en realiseren.

De voormalige bebouwing op de locatie is inmiddels gesloopt, civiele aannemer Schadenberg Groep is inmiddels gestart met het bouwrijp maken van de openbare ruimte. Naar verwachting start eind dit jaar / begin volgend jaar de bouw van de woningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk de website voor de actuele beschikbaarheid: https://www.pioenhof.nl/

Terug naar nieuwsoverzicht