|

Timpaan en Henselmans tekenen samenwerkingsovereenkomst 32 woningen Pioenhof Hensbroek

Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan en aannemer Henselmans Bouw & Ontwikkeling hebben 10 augustus de samenwerkingsovereenkomst getekend voor 32 woningen in nieuwbouwproject Pioenhof te Hensbroek. Namens Timpaan tekende adjunct-directeur John Noordeloos, namens Henselmans directeur Arnold Henselmans.

Pioenhof is een ontwikkeling van het voormalige ‘Landje van Mak’ aan de Julianaweg 1 te Hensbroek van agrarische bestemming naar woningbouw. De woningen die Henselmans gaat realiseren zijn 5 sociale huurwoningen, 6 rijwoningen, 4 levensloopbestendige woningen, 14 twee-onder-een-kap woningen en 3 vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Rietvink Architecten.

Naast bovenstaand programma komen er ook nog 10 Smartwoningen in Pioenhof, die door Vastbouw worden gerealiseerd. Daarnaast zijn er 4 vrije kavels binnen het plan, waarop de koper zelf een woning kan (laten) ontwerpen en realiseren.

De voormalige bebouwing op de locatie is inmiddels gesloopt, begin september zal Schadenberg Groep starten met het bouwrijp maken van de openbare ruimte. Naar verwachting start eind dit jaar / begin volgend jaar de bouw van de woningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk de website voor de actuele beschikbaarheid: https://www.pioenhof.nl/

Terug naar nieuwsoverzicht