|

Wethouder Vennik, Timpaan en Scholtens vieren start bouw Parklinde Heiloo

De gemeente Heiloo, gebiedsontwikkelaar Timpaan en aannemer Scholtens hebben de start bouw van 26 woningen gevierd in deelplan Parklinde te Heiloo. De toekomstige bewoners hebben met ‘flessenpost’ een wens opgeschreven en in een fles gedaan, die onder de vloeren van de woningen worden neergelegd. Ook wethouder Ronald Vennik van de Gemeente Heiloo heeft een wens voor de bewoners in een fles gedaan en deze als symbolisch startmoment begraven. Namens Timpaan was directeur Ingeborg de Jong aanwezig, namens Scholtens directeur Guido Scholtens.

Wethouder Ronald Vennik: “Zuiderloo is een prachtige wijk. Timpaan levert daar een belangrijke bijdrage aan. Als gemeente Heiloo zijn we natuurlijk blij dat mensen de keuze hebben gemaakt om (weer) in Heiloo te gaan wonen!”

Over Parklinde

Parklinde komt te liggen aan de westzijde van de nieuwe wijk Zuiderloo, en wordt doorsneden door de Liguster richting de Vennewatersweg. Het plan telt in totaal 36 woningen verdeeld over 5 verschillende types: 6 Parkvilla’s, 6 drie-onder-één-kapwoningen, 4 boerderijwoningen, 10 Verandawoningen en 10 Smartwoningen. Deze laatste twee woningtypen zijn eigen betaalbare woonconcepten van Timpaan, die reeds eerder in Zuiderloo zijn gebouwd. De opleveringen staan gepland vanaf eind 2023.

De 10 Smartwoningen in Parklinde zijn eerder al in aanbouw gegaan.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Parklinde. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.zuiderloo-parklinde.nl/

Over Zuiderloo

Zuiderloo is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling aan de zuidelijke rand van Heiloo. Deze wijk ligt in het gebied naast de Kennemerstraatweg, tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg. Zuiderloo is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een gevarieerd straatbeeld. In totaal worden in Zuiderloo circa 650 nieuwe woningen gebouwd, waarvan Timpaan er circa 300 woningen voor haar rekening neemt.

Terug naar nieuwsoverzicht