|

Wethouder Eberharter overhandigt eerste sleutel villa's Aan Het Veld

De 7 villa's in project Aan Het Veld te Noordwijkerhout zijn opgeleverd. Wethouder Alois Eberharter van de Gemeente Noordwijk overhandigde de symbolische eerste sleutel aan de bewoners. De medewerkers van nabijgelegen zorgboerderij de Hafakker hebben het oplevercadeau overhandigd: een mand vol met zelfgemaakte en met veel zorg en aandacht gekweekte producten. De aannemer is ThuisinBouwen BV.

Wethouder Alois Eberharter: “Dat je hier heel comfortabel woont is evident. Wat mij betreft past dit project in een veel grotere beweging: onze zorg voor ons unieke landschap, onze inspanning om verrommeling tegen te gaan, onze opgave goede bollengrond in ere te herstellen - hier bijna 1 hectare. Het is onze taak te zorgen voor een open blik op onze schitterende bollenvelden en om met gericht beleid succesvol nieuwe woningen te bouwen. Hier ‘Aan het Veld’ komt dat allemaal samen.”

Project Aan Het Veld is een exclusieve en ruim opgezette wijk met 7 royale villa’s met kavels van ruim 1.000 m2. Daarbij is veel aandacht besteed aan de architectuur van de woningen, die aansluit bij de sfeer van het buitengebied van de Duin- en Bollenstreek. De kopers konden kiezen uit volop indelings- en uitbreidingsmogelijkheden om zo de villa naar eigen wens in te richten.

Terug naar nieuwsoverzicht