donderdag 03 november 2022 |

Timpaan versterkt team met vastgoed- en gebiedsontwikkelaars Sharwin Mahadewsing en Tom Petiet

Het vertrek van enkele collega’s en de wijzigende orderportefeuille van vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan uit Hoofddorp heeft ertoe geleid dat er twee werknemers in dienst zijn getreden: Sharwin Mahadewsing en Tom Petiet.

Sharwin Mahadewsing heeft behalve als projectontwikkelaar ook een aantal jaar als register-taxateur bij vastgoedconsultant JLL gewerkt, maar het begon toch te kriebelen om de projectontwikkeling weer in te gaan. Na een periode bij ontwikkelende aannemer Hillen & Roosen, maakt hij nu de overstap naar Timpaan. “Met veel plezier ga ik aan de slag met onder andere twee woningbouwprojecten waar we voormalige bedrijfsterreinen transformeren naar mooie, groene woonwijken! Daarnaast ga ik mij bezighouden met de herontwikkeling van een monumentaal pand en het omliggende terrein, passend in de historische context. Het spreekt mij aan om de sociaal-maatschappelijke visie van Timpaan in de praktijk te brengen.”

Tom Petiet was hiervoor bijna 7 jaar werkzaam bij woningcorporatie Portaal. “Ik vind het een geweldige kans om bij Timpaan de projecten van de andere kant te leren kennen om mij zo nieuwe facetten van het werkveld eigen te maken. Gebruikmakend van mijn kennis van de corporatiesector hoop ik betaalbare woningbouw en inclusieve wijken met woningen voor alle doelgroepen mogelijk te maken. Ik ben betrokken bij een aantal projecten die dit principe ten volle omarmen. Timpaan is in de basis een commerciële ontwikkelaar, maar als stichting georganiseerd. Hierdoor worden er in financieel opzicht soms andere keuzes gemaakt dan als er een aandeelhouder aan het roer had gestaan. Dit spreekt mij erg aan.”

Ingeborg de Jong, directeur Timpaan: “Met de indiensttreding van Sharwin en Tom krijgen wij er twee kundige collega’s bij die onze projecten naar een hoger niveau tillen. Zo kunnen wij nog beter invulling geven aan onze missie: iedereen verdient een (t)huis!”

Terug naar nieuwsoverzicht