Timpaan logo

Posterij

Posterij - Heemstede
Een uniek nabij het centrum van Heemstede gelegen appartementengebouw met 10 nieuwbouwappartementen inclusief stallingsgarage.

Het oude postkantoor
In Heemstede staat op de hoek van de Postlaan en de Raadhuisstraat een gemeentelijk monument: het oude postkantoor. In dit project worden 10 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Het oude postkantoor wordt volledig gerenoveerd. Daarnaast zal er middels nieuwbouw een nieuw deel worden aangebouwd. In deze nieuwe sectie zal ook een stallingsgarage komen. Kortom: wonen in een monumentaal gebouw, maar met de luxe van nieuwbouw.

Centrale ligging
De ligging van De Posterij is ideaal. U bent binnen een paar stappen in de gezellige winkelstraat van Heemstede. Daarnaast ligt het centrum van Haarlem op fietsafstand, evenals het strand en de duinen. Ook zijn diverse uitvalswegen naar o.a. Amsterdam/Schiphol of Den Haag zeer goed bereikbaar.

Interesse in nieuwbouwappartementen van de Posterij in Heemstede?
De start verkoop heeft plaatsgevonden in november 2015. De bouw is inmiddels gestart. Alleen bouwnummer 1 is nog vrij. Het appartement heeft 3 kamers en een woonoppervlak van 189 m². Prijs: € 675.000,- Neem contact op met PUUR Makelaars Heemstede mocht u interesse hebben in dit unieke appartement door te mailen naar posterij@puurmakelaars.nl of te bellen met 023 528 8550.

Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het project: https://www.facebook.com/PosterijHeemstede/

Geïnteresseerd?